OVT via uw smartphone of computer beluisteren?

• 09.08.2013

Luister naar OVT via uw smartphone, tablet of computer via podcasts! De uitzendingen van OVT worden elke zondagmiddag een paar uur na de uitzending beschikbaar gemaakt als podcast. Hier leest u waar u ze kunt vinden en hoe u zich op OVT kunt abonneren.

Podcasts van OVT

uitvergroten

Met een podcast kunt u zich abonneren op OVT. Uw smartphone, tablet of computer downloadt dan elke zondagmiddag automatisch de laatste uitzending van OVT, zodra u binnen bereik van WiFi bent.

iTunes
RSS
Stitcher

Heeft u een iPhone of iPad? Abonneer u dan via de podcastapp. Deze app is automatisch op elke iPhone geïnstalleerd. Zoek op “OVT podcast” binnen de podcastapp en klik op 'subscribe' of 'abonneer', of klik hier.

Heeft u een Android-telefoon? Abonneer u dan via een podcastapp zoals Stitcher. Zoek op 'OVT podcast' of abonneer u via deze link. Stitcher is een gratis podcastapp die u via de Play Store kan downloaden.

Wilt u via uw computer of tablet luisteren? Dat kan via iTunes of via de website van Stitcher. Stitcher is een website en podcastapp. Op de website van Stitcher kunt u een account aanmaken en u vervolgens op podcasts abonneren. Via de site kunt u de podcast alleen streamen, niet downloaden.

Hoe abonneer ik mij op podcasts op een iPhone?

Hoe abonneer ik mij op podcasts op een Android-telefoon via Stitcher?